Manage Academy

Manage Academy geeft naast haar Asset Management Solution trainingen ook Microsoft Office klassikale cursussen in hartje Amersfoort.

Ben je op zoek naar een goed verzorgde en degelijke Microsoft Office training? Vind je het prettig om klassikaal maar toch kleinschalig les te krijgen? Ga je liever overdag naar een training dan in de avonduren?
Woon of werk je in de omgeving van Amersfoort?
Kun je hier ja opzeggen, dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Vanaf maandag 4 maart 2019 start Manage Academy met het geven van het meest gebruikte spreadsheetprogramma Microsoft Excel 2016 Basis in hartje Amersfoort. Het adres is Koestraat 7, 3811 HK te Amersfoort. De training Microsoft Excel 2016 voor gevorderden start op maandag 18 maart 2019. Tot de grote vakantie worden deze twee trainingen maandelijks herhaald.

Een klassikale training is gecombineerd met e-learning middels een jaarabonneent op Studiepas. Ga naar www.studiepas.nl of klick op het logo en ga vervolgens naar studie aanbod en de betreffende e-training waar je ook de volledige inhoud van de klassikale training kunt bekijken. Deze e-lessen kun je onbepert voor een jaar lang bekijken.

Blended Learning, een nieuwe manier van lesgeven bestaande uit klassikale training, een jaar lang e-learing, koffie, fris en lunch kost € 540,00. Manage Academy biedt deze Blended Learning aan voor de introductieprijs van € 245,00 (inclusief BTW). U werkt dan wel op uw eigen labtop of notebook, vergeet deze dus niet mee te nemen op de trainingsdag! Er wordt les gegeven met een Nederlandse versie van Excel. Heeft u een Engelse versie op uw computer geïnstalleerd is dat vaak geen probleem.

Na aangemeld te hebben wordt een factuur naar het adres gestuurd dat is opgegeven. Het berdag dient voor de aanvang de trainingen te zijn overgemaakt.

Alle voordelen op een rij:

– Eendaagse training op de maandag van 9:00 – 16:00 uur
– Ervaren HBO ICT docent
– Klassikaal maar kleinschalig waardoor persoonlijke aandacht
– maximaal 10 cursisten
– lesmateriaal, waaronder oefenmateriaal
– jaar toegang tot Studiepas (e-learning site)
– vers bereide lunch door bistro daBar
– koffie / thee / frisdrank
– nabij Amersfoort station (15 minuten lopen)
– naast Parkeergarage Koestraat (tegen betaling)